2 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf Vlissingen

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Vlissingen

Ontstoppingsbedrijf Vlissingen? Heeft u te maken met een verstopping in uw riool, afvoer of wc? Zoek dan niet verder! Wij zijn een loodgietersbedrijf in Vlissingen dat gespecialiseerd is in het verhelpen van verstoppingen.

U kunt ons te bereiken voor allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Ontstoppingsbedrijf Vlissingen helpt u met al uw verstoppingen.

Daarnaast kunt u ons bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Ook wanneer u hulp zoekt bij het aanleggen en vervangen van riolen zijn wij te bereiken.

Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Vlissingen om een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op 0118 201 686.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf Vlissingen

Ons werkgebied omvat Vlissingen en verre omstreken. Waar u ook woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Het maakt voor ons niet uit u een loodgieter in Vlissingen Zuid, Oost, Noord, West of Centrum zoekt, wij kunnen snel bij u ter plaatse zijn! Maak snel een afspraak met één van onze loodgieters. Dit is geheel vrijblijvend.

Bent u opzoek naar een Ontstoppingsdienst in Vlissingen om uw verstopping te verhelpen? Neem dan nu contact op via 0118 201 686.

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf Vlissingen

Riool Ontstoppingsbedrijf Vlissingen helpt u met alle soorten problemen aan uw riool.

Het maakt niet uit of de verstopping zich nou in het riool, wc, badkuip, douche, gootsteen of stortbak bevindt. Ontstoppingsbedrijf Vlissingen kan u helpen met elke verstopping.

Heeft u last van een verstopping? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave op 0118 201 686.

Spoed

Op het moment dat uw afvoer niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat er een verstopping zit. In sommige gevallen kunt u dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, de specialisten op dit gebied, hebben daarom speciaal voor u een aantal waardevolle tips op een rij gezet.

Wij hebben 24 uur per dag, 7 dagen in de week een telefonist(e) om uw spoedgevallen aan te nemen. Wij zijn elke dag, op elk moment van de dag, bereikbaar voor verstoppingen die met spoed moeten worden verholpen.

Ervaart u een verstopping die met spoed verholpen moet worden? Neem dan direct contact op via 0118 201 686. Wij komen zo snel mogleijk bij u langs!

Hardnekkige verstoppingen

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Dat is erg vervelend. Wij kunnen u hier gelukkig mee helpen. Door een riool of afvoer door te spuiten, zal de verstopping niet terugkomen.

Verstoppingen doen zich voor in allerlei soorten en maten. Wij maken onderscheid tussen verstoppingen in een riool, afvoer, wc en gootsteen.

Per categorie hebben wij een aparte pagina gemaakt met daarover informatie en mogelijke oplossingen. U vindt deze pagina’s op onze website.

Laat u uw riool liever ontstoppen door een ervaren ontstoppingsbedrijf? Neem dan contact op via 0118 201 686. Onze ontstoppers staan voor u klaar!

Ontstoppingsbedrijf Vlissingen met betaalbare tarieven

Wij werken op een zeer doeltreffende en effectieve wijze. Hierdoor zijn wij in staat zeer betaalbare tarieven te berekenen. En dit doen wij in combinatie met de beste kwaliteit.

Wij van Riool Ontstoppen Vlissingen houden niet van vervelende financiële verrassingen achteraf. Om dit voorkomen ontvangt u van ons altijd vooraf een plan met een bijbehorende prijsopgave.

In deze prijsopgave geven wij aan aan welke werkzaamheden wij willen uitvoeren en wat de verwachte kosten zullen zijn. Zodra u akkoord geeft, gaan wij voor u aan de slag en ontstoppen verhelpen wij uw verstopping.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met Ontstoppingsbedrijf Vlissingen op via 0118 201 686.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Vlissingen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Vlissingen? Riool Ontstoppen Vlissingen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Vlissingen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Vlissingen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Vlissingen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Vlissingen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Vlissingen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Vlissingen via 0118 201 686. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0118 201 686

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Vlissingen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Vlissingen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €99  inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 2 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Vlissingen komt dit tegen een gereduceerd tarief voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Vlissingen?

Ontstoppingsdienst Vlissingen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Vlissingen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Vlissingen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Vlissingen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Vlissingen inschakelen? Neem gerust contact op via 0118 201 686.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Vlissingen en omstreken. Waar u ook woont in Vlissingen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Boshoven, Laar, Molenakker, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altvlissingenerheide, Tungelroy, Swartbroek, of Strampoy. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0118 201 686 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Vlissingen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Vlissingen op 0118 201 686.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Vlissingen? Neem gerust contact op via 0118 201 686.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Vlissingen op 0118 201 686.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 2 maanden?
Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

2 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

99

NA STARTTARIEF

29

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Vlissingen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Voetbal Combinatie Vlissingen

Riool Ontstoppen Vlissingen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

RK Basisschool St. Jozef

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Vlissingen.

Esther

Verpleeghuis Ter Reede

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Vlissingen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Waterfront Restaurant

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button